Loading

3 Eylül 2012 Pazartesi

Çiğdem Aile Pansiyon

TERMAL ÇİĞDEM AİLE PANSİYONU İşletmemiz Yalovanın güzide ilçesi Kaplıcaları ile ünlü Termal ilçesinin Gökçedere mahallesinde şehir merkezinde bulunmaktadır 20 Oda ve 3 apart daire ile hizmet vermekte olup Odalar 2 kişilik ve 3 kişilik olmak üzere 2 gurupta sınıflandırılmış olup her odada Gömme banyo imkanı,Uydu TV ,Balkon ,WC ,sınırsız ve ücretsiz internet imkanı siz müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur. 2011 yılı itibarı ile Jakuzili odalarımız merdiven çıkmakta zorlanan misafirlerimiz için giriş katında faaliyete geçmiş bulunmaktadır Odalardaki banyoda 24 saat kaplıca suyu keyfini doyasıya yaşayın,Odanızdan ayrılmanıza gerek kalmadan tamamı ile size ait bir rahatlık ve huzur içerisinde güvenli olarak kaplıca kürünüzü gerçekleştirin .Misyonumuz kaliteli hizmet ve ekonomik bir tatil anlayışı ile sizlere hizmet verme prensibine dayanmaktadır dolayısı ile ucuz ve kayda değer bir tatil için bizleri tercih etmenizi canıgönülden arzu etmekteyiz. Pansiyonumuz Termal kaplıcalarına 300 m uzaklıkta olup şehir merkezinde minibüs güzergahı üzerindedir restaurantlar, marketler, cafeteryalar 30 metrelik mesafededir Her türlü güncel ihtiyaçlarınızı hiç yorulmadan kolaylıkla temin edebilirsiniz.
Çiğdem Aile Pansiyon
Çiğdem Aile Pansiyon
Odalarımız 2 veya 3 kişilik konseptte hizmet vermektedir. isteğe bağlı olarak odalara ilave yatak konulabilmektedir. Odalarımızda Uydu televizyon, Saç kurutma makinesi, Oda servisi, Wc-Banyo, Balkon bulunmaktadır. Kaplıca suları 24 saat boyunca kesintisiz olarak odalarımızdaki banyolardan akmaktadır. Banyo kürleriniz için İşletmemizin uygulamış olduğu herhangi bir kısıtlama sözkonusu değildir. Sabah kahvaltı saatlerimiz 9,00-11,00 arasıdır. Öğlen ve akşam yemeklerinizi isterseniz çevredeki restaurantlara sipariş edebileceğiniz gibi temin edebileceğimiz küçük lpg tüpleri ile odanızın balkonunda yemeklerinizi yapabilirsiniz.(lpg tüpleri boş ise siz doldurmaktasınız). Gömme banyolar ve Jakuzilerimiz tek kişilik ölçülerde hizmetinizdedir Pansiyon checkout saat 11:30 dur.
Çiğdem Aile Pansiyon
Çiğdem Aile Pansiyon
İstanbul Avrupa Yakası ulaşım İstanbul Avrupa yakasından gelmek isteyen misafirlerimizin üç yolculuk seçeneği bulunmaktadır. 1- Yenikapı Hızlı feribot: Yenikapı dan hızlı feribotla 1 saatlik bir süre içerisinde yalova iskelesinde indiğinizde feribot limanının çıkışındaki duraklardan Termal minibüslerine binerek işletmemize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 2- Esenler Otogarından Otobüs : İstanbul esenler otogarından otobüs ile 2,5 saatlik bir yolculuk yaparak Yalova Terminalde inebilirsiniz aynı şeklide Terminalden kalkış yapan Termal minibüsleri ile işletmemize ulaşabilirsiniz. 3- Son secenek kendi aracınızla karadan veyahut hızlı feribot ile gelebilirsiniz. İstanbul Asya yakası ulaşım İstanbul Asya yakasından gelmek isteyen misafirlerimizin Dört yolculuk seçeneği bulunmaktadır. 1-İstanbul Pendik , Bostancı ve Kartal deniz otobüsü ve hızlı feribotları ile 30 dakikalık bir yolculuk yaparak liman çıkışındaki duraklardan Termal minibüslerine binerek işletmemize ulaşabilirsiniz. 2-İstanbul Harem Otogarı: Haremden Yalovaya yaklaşık olarak 1,5 saatlik bir yolculuk yaparak Terminalden kalkış yapan minibüslerle işletmemize ulaşabilirsiniz. Kocaeli , Sakarya , Bursa ulaşım Bu illerimizden Yalova ya sadece otobüs ve araba yolculuğu bile ulaşılmaktadır.

Çiğdem Aile Pansiyon
Çiğdem Aile Pansiyon
15/06/2012 - 15/09/2012 ODA FİYATLARIMIZ

STANDART ODALAR

TEK KİŞİ:    50.00 TL Kahvaltı dahil
İKİ KİŞİ:     65.00 TL Kahvaltı dahil
ÜÇ KİŞİ:   85.00 TL Kahvaltı dahil

JAKUZİLİ ODALAR

TEK KİŞİ:    60.00 TL Kahvaltı dahil
İKİ KİŞİ:     100.00 TL Kahvaltı dahil
ÜÇ KİŞİ:   130.00 TL Kahvaltı dahil


İLETİŞİM
TERMAL
ÇİĞDEM AİLE PANSİYONU
GÖKÇEDERE MAH. ADNAN KAHVECİ CADDESİ NO:3  TERMAL YALOVA
TEL NO:226 675 70 37
CEP NO:535 353 56 10
FAX NO:226 675 76 59

Fiyat Açıklamaları
Tek Kişi: Bir odada tek kişi konaklamasında geçerli olan fiyattır.
Kişi Başı: Aynı odada birden fazla kişi konaklamasında geçerli olan kişi başı fiyatıdır.
Oda Fiyatı: Kontenjan dahilinde kişi sayısına bakılmaksızın oda için ödenecek fiyattır.
Ek Yatak: Odaya eklenecek herbir artı yatak için talep edilen fiyattır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kaplicalar - Kaplicasi - 2010